Bambusul comestibil este deja familiar mai multor fermieri ecologici din România, dar care au producții prea mici pentru a se remarca pe piață. Unul dintre aceștia a postat recent pe Facebook că este deja convins că este nevoie ca agricultorii români să își diversifice culturile pentru a ieși în profit, din cauză că o ofertă prea generoasă pe un sector trage și prețul în jos.
Cultura de nișă ce promite să devină profitabilă și în România
22 martie 2014, 17:38
Ultima modificare în 22 martie 2014, 19:26
Până mai de curând, nimeni nu s-ar fi încumetat să investească în hectare întregi cultivate cu lavandă, goji sau cătină. Astăzi, aceste plante sunt recunoscute pentru faptul că aduc bani frumoși, chiar și pe suprafețe reduse. Bambusul comestibil este apreciat de mulți ca fiind una dintre culturile agricole de nișă cu potențial de a deveni o afacere profitabilă în următorii ani. Chiar și în România.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook