O ciobăniță din Turda face brânza de burduf așa cum îi place românului: cu ardei, ceapă și busuioc!
3 mai 2015, 14:09
Ultima modificare în 3 mai 2015, 14:15
Creșterea oilor este o activitate practicată la noi din vremuri străvechi, însă ultimii ani i-a pus în dificultate pe cei care dețin efective mai mici de ovine. Astfel, în timp ce marii crescători s-au orientat spre exporturi sau spre colaborări cu marile fabrici sau rețele comerciale, ciobanii cu mai puține oi au fost forțați fie să vină cu idei noi de promovare a produselor din lapte de oaie, fie să își găsească altă îndeletnicire.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook