Pentru ca procedura de faliment să fie completă, este nevoie de o decizie definitivă şi irevocabilă în acest sens, urmată de radierea, de la Registrul Comerţului, a FC Rapid SA.

Chiar şi din acel moment, lucrurile tot complicate rămân, după cum ne-au informat surse apropiate clubului din Giuleşti.

Potrivit acestora, palmaresul echipei din perioada 1923-1994 se află în posesia Clubului Sportiv Rapid (preşedinte Vali Caciureac), iar palmaresul din 1994 şi până în prezent, precum şi brandul, aparţin Asociaţiei Fotbal Club Rapid.

AFC Rapid a fost înfiinţată în martie 2006 şi a preluat atunci palmaresul de după 1994. Primul preşedinte al Asociaţiei a fost George Copos, dar acesta s-a retras în 2016, locul său fiind luat de Horia Manoliu.

Potrivit surselor citate, Valerii Moraru a înregistrat recent la OSIM emblema clubului.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat judecarea dosarului privind falimentul Rapidului pentru data de 24 august, iar cel mai probabil giuleştenii nu vor juca în Liga 1, locul lor urmând să fie luat de ACS Poli Timişoara.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au amânat miercuri, 20 iulie, procesul în care Rapid cere suspendarea falimentului.

Instanţa a stabilit termenul de 24 august pentru următoarea înfăţişare, dar asta înseamnă, de fapt, dispariţia Rapidului aşa cum există el astăzi.