08:00 BULETINUL DE ŞTIRI CAPITAL Informaţiile economice ale orei

Dacia care merge bine şi pe perioada crizei,  Justiţia care pregăteşte un atentat la siguranţa cetăţenilor şi Mamaia, care este prea scumpă pentru miliardarii României sunt principalele titluri ale dimineţii din .ro. Programele „Rabla“ din Occident şi preţul mic de achiziţie par să fie motoarele de creştere ale constructorului piteştean. La începutul anului, Dacia îşi închidea producţia pentru câteva zile şi trimitea oamenii în şomaj tehnic. Acum, la u

Dacia care merge bine şi pe perioada crizei,  Justiţia care pregăteşte un atentat la siguranţa cetăţenilor şi Mamaia, care este prea scumpă pentru miliardarii României sunt principalele titluri ale dimineţii din .ro.

Programele „Rabla“ din Occident şi preţul mic de achiziţie par să fie motoarele de creştere ale constructorului piteştean. La începutul anului, Dacia îşi închidea producţia pentru câteva zile şi trimitea oamenii în şomaj tehnic. Acum, la uzina din Mioveni se lucrează şi în trei schimburi, scrie adevarul.ro.

Nemulţumiţi de ultima formă a legii unice de salarizare, care, potrivit unor surse guvernamentale, prevede că lefurile magistraţilor vor creşte cu aproximativ 20%, iar coeficientul maxim de salarizare alocat acestora ajunge la 8,15 (adică salariul unui magistrat cu 20 de ani vechime s-ar ridica, din ianuarie, la 5.745 de lei), judecătorii şi procurorii sunt hotărâţi să-şi „radicalizeze” protestele. Pe scurt: judecătorii să nu mai aresteze infractori periculoşi, iar procurorii să nu mai efectueze niciun act de urmărire penală, arată evz.ro. 

Servicii proaste, pentru care se cer mult prea mulţi bani. Asta este concluzia pe care o trag la unison miliardarii autohtoni atunci când sunt întrebaţi despre litoralul românesc, relatează gandul.info. 

Alte titluri importante din economie

Peste 100.000 de noi someri nu au nicio sansa de recalificare (financiarul.com)

Ford. După 70 de ani  (standard.money.ro)

John Kotter: „Lumea are nevoie de crize pentru a se schimba în bine” (capital.ro)

Cea mai grea toamna din ultimii 10 ani pentru economia romaneasca (zf.ro)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!