Produsele de mai jos sunt enumerate aleatoriu, iar cele mai multe dintre ele sunt disponibile gratuit şi pot fi accesate printr-un simplu click.

1. Google Takeout este un serviciu care permite arhivarea tuturor datelor personale, fie că este vorba despre cele de pe Google+, fie că este vorba despre albumele disponibile pe Picasa Web, fie că este vorba despre o listă de contacte.

2. Google Mars este fratele geamăn, dar mai puţin popular al serviciului Google Earth. Acesta vine şi cu opţiunea infrared.

3. Google Health este un produs în care Google şi-a pus în van speranţele. Acesta urma să fie un portal care să cuprindă informaţii personale cu privire la starea de sănătate a utilizatorului, însă compania a hotărât să îl închidă la începutul anului următor.

4. Google SketchUp este un serviciu care înlesneşte realizarea de schiţe 3D.

5. Google Correlate este un produs care funcţionează ca un microscop: utilizatorul are la dispoziţie mostre de date pe care să le compare.

6. Google Sites este un portal care le permite grupurilor să publice conţinut care poate fi accesat numai de membrii acestora. Din nefericire pentru Google, alternativele acestui serviciu sunt numeroase. Chiar şi Circle-urile de pe Google+ se numără printre acestea.

7. Google HotPot este o platformă care găzduieşte recomandări şi prezentări de servicii. Şi acest serviciu se luptă cu o armată de alternative.

8. What Do You Love? funcţionează simplu: tastezi cuvântul care te interesează, iar serviciul îţi oferă numeroase informaţii, jocuri şi imagini din universul termenului de interes.

9. Youtube Feather este un sub-produs Youtube, aflat în posesia Google, o variantă simplificată a bine-cunoscutului Youtube, care se află încă în perioada de testare.

10. Panoramio este o platformă care găzduieşte fotografii din toată lumea, poziţionate cu atenţie pe hărţile din Google Maps.