Greva-surpriză de la CFR, intrarea în insolvenţă a Bursei Române de Mărfuri şi protestul a peste 1.000 de fermieri faţă de subvenţiile şi impozitele pentru investitorii din agricultură reprezintă informaţiile momentului în .ro.

Opt trenuri sunt blocate în acest moment din cauza unei greve spontane la CFR, trei dintre garnituri fiind oprite în Gara de Nord, una la Chitila şi patru la Titu. Decizia a fost luată de angajaţi ai Regionalelor Bucureşti şi Constanţa din cauza întârzierii salariilor pe luna mai, scrie capital.ro.

Bursa Română de Mărfuri a intrat în insolvenţă, începând din 3 iunie, ca urmare a solicitării de deschidere a insolvenţei de către Compania de Trazacţii şi Brokeraj Moldova SRL, potrivit unei sentinţe a Tribunalului Bucureşti, informează standard.ro.

Peste 1.000 de fiermieri protestează la această oră în faţa Guvernului. Ei au venit din toată ţara, nemulţumiţi de subvenţiile şi impozitele pentru investitorii din agricultură. Crescătorii de taurine şi bovine pichetează sediul Guvernului, Palatul Parlamentului şi Ministerul Agriculturii, potrivit realitatea.net.

Alte titluri importante din economie

Daniela Lulache: Voi pleca din funcţia de director general al Fondului Proprietatea (tmctv.ro)

Fiat poate visa la top 3 mondial: Curtea Suprema din SUA da unda verde pentru vanzarea Chrysler (zf.ro)

Visa: Economia subterană deţine 33% din PIB (evz.ro)

Moţiunea liberală pe tema publicării acordului cu FMI, depusă la Camera Deputaţilor (antena3.ro)

Proprietarul magazinelor Zara: Profit net in scadere cu 15% (wall-street.ro)

Nu rata astăzi, la ora 14:00, pe capital.ro, BUSINESS BLOGGING REPORT.