Motivul pentru care Apple mai valoroasă pe termen lung decât Google, criza care nu afectează Parlamentul şi profitul băncilor în vreme de criză sunt principalele titluri ale zilei din .ro.

Cu un brand evaluat la 100 mld. $ (70 miliarde de euro) si aflata pe prima pozitie intr-un top realizat anul acesta de firma de consultanta Millward Brown Optimer, Google este compania in care toata lumea isi doreste sa fi investit din timp. Pe de alta parte, Apple ocupa in acelasi top locul 6, cu un brand evaluat la 63 mld. $ (44 miliarde de euro). Pe termen lung insa, atat valoarea brandului cat si a companiilor in cauza ar putea sa ocupe pozitii diferite, arată dailybusiness.ro.

O oază de linişte şi prosperitate. Asta e Parlamentul pentru proprii angajaţi: în jur de cinci pentru fiecare ales. Vorbim de 2.200 de oameni care, în plină criză, trăiesc fără stresul disponibilizării sau al concediilor forţate, scrie realitatea.net.

În timp ce oamenii şi companiile trec printr-un dezastru financiar, băncilor le merge de minune notează evz.ro.

Alte titluri importante din economie

Boc înghite cu noduri pilula anticriză a lui Băsescu (evz.ro)

Boc anunţă cadoul Bechtel pentru români, de 1 Decembrie: primii 42 km din autostrada Transilvania, începută acum cinci ani (gandul.info)

Bucureşti. Şoferii care vor să intre cu maşina în Parcul Herăstrău vor fi taxaţi cu 10 lei (antena3.ro)

Case de criză: ieftine şi rezistente  (capital.ro)

Nu rata mâine, la ora 12:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI al zilei.