Guvernul care a cheltuit sume uriaşe pe achiziţii făcute fără licitaţie, vacanţele petrecute în rulotă şi modul în care fac rost miliardarii de bani de buzunar sunt principalele titluri ale zilei din .ro.

Hotărât lucru, guvernanţii noştri apreciază arta cum se cuvine. Altfel nu se explică de ce anul acesta guvernul a cheltuit sume uriaşe de amorul artei. Tablouri la Ministerul Afacerilor Externe, iar la Agenţia de strategii guvernamentale – albume. Nu de pictură însă. Agenţia a reuşit să dea nu mai puţin 80.000 de euro pe albume despre apă şi încălzirea globală, scrie realitatea.net.

Independenţa, comoditatea şi intimitatea sunt doar trei dintre atuurile rulotelor, iar românii par să înţeleagă tot mai bine de ce occidentalii sunt înnebuniţi după petrecerea concediilor în aşa-numitele „case pe roţi“, notează capital.ro.

Nici măcar miliardarii nu-şi permit să-şi păstreze insulele, iahturile sau uriaşele case de vacanţă doar pentru ei. E mult prea scump, chiar şi pentru Rupert Murdoch, Richard Branson sau Tom Perkins, care, pentru sfertul de milion potrivit, le închiriază cu săptămâna, arată cotidianul.ro.

Alte titluri importante din economie

Boc: Statul va ţine cont la restructurări de câţi bugetari sunt într-o familie (money.ro)

Gheorghe Pogea: Trebuie să facem ordine în mecanismele de control ale administraţiilor locale (jurnalul.ro)

Marian Vanghelie: Prioritatea PSD este păstrarea locurilor de muncă (antena3.ro)

Blue Air isi apara oferta facuta clientilor CFR pe ruta Bucuresti-Cluj (zf.ro)

Nu rata mâine, la ora 08:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI ECONOMICE al zilei.