12.000 de vizitatori pentru Bucureştiul Virtual în prima zi

Virtual Bucharest, replica virtuala a Capitalei in Second Life, a avut 12.221 de vizitatori in prima zi de deschidere. Replica virtuala a centrului Bucurestiului real, s-a deschis in premiera in Romania, sambata, 29 noiembrie. Versiunea 3D a Capitalei este creata de agentia de advertising digital Chase Corp care a anuntat o investitie anuala de 30.000 de euro. Traficul spatiilor din lumea virtuala Second Life se calculeaza dupa un algoritm care contorizeaza numarul de avataruri care viziteaza

Virtual Bucharest, replica virtuala a Capitalei in Second Life, a avut 12.221 de vizitatori in prima zi de deschidere.

Replica virtuala a centrului Bucurestiului real, s-a deschis in premiera in Romania, sambata, 29 noiembrie. Versiunea 3D a Capitalei este creata de agentia de advertising digital Chase Corp care a anuntat o investitie anuala de 30.000 de euro.

Traficul spatiilor din lumea virtuala Second Life se calculeaza dupa un algoritm care contorizeaza numarul de avataruri care viziteaza locatia respectiva si timpul petrecut acolo.

“Virtual Bucharest a fost foarte bine primit de catre utilizatorii romani din Secon Life si am remarcat un val mare de utilizatori noi. Ne dorim sa cream o comunitate unita si animata prin evenimente, actiuni relevante si cu aplicare in viata reala. Proiectul de-abia acum incepe”, a declarat Aura Tatu,  Business Developer Chase Corp.

Proiectul se bazeaza pe reconstructia in detaliu a catorva destinatii autohtone, in prima etapa fiind reprodus centrul Bucurestiului – Piata Revolutiei. Ca etape ulterioare, sunt avute in vedere: Castelul Bran si Delta Dunarii urmate de alte orase precum: BrasovulcClujul, Timisoara si Constanta.

Detalii: Bucurestiul intra de maine in Second Life