Un fost membru al unei bande din Los Angeles, „cumintit” si transformat brusc in scriitor de ocazie, a fost condamnat la 126 de ani de inchisoare, dupa ce a povestit cu lux de amanunte cele mai importante jafuri din istoria sa.

Colton Simpson, in varsta de 41 de ani, a fost acuzat ca a spart un magazin de bijuterii din Los Angeles. Pedeapsa este maxima, intrucat intra sub incidenta „celor trei lovituri”: spargere, jaf armat si furt calificat.

 

Simpson a fost creierul intregului plan, spargerea avand loc in 2003. Politia nu reusise sa prinda raufacatorii, insa Simpson povesteste detaliat cum a dat spargerea. Cartea "Inside the Crips: Life Inside L.A.’s Most Notorious Gang" este considerata dovada in instanta, mai ales ca hotul a avut proasta inspiratie sa povesteasca si ce a facut cu doua zile inainte, informatii care au putut fi verificate cu ajutorul camerelor de supraveghere din magazin. Simpson inspectase zona si chiar intrase in vorba cu angajatii magazinului, pentru a putea memora cat mai multe detalii.

Sursa: FOX News