14:00 BUSINESS BLOGGING REPORT Economia sub lupa bloggerilor

Cristian Orgonas face un comentariu pe marginea economiei subterane din România, iar Dragoş Dehelean scrie câteva rânduri despre campania "YOUR WORLD, YOUR BUSINESS". George Daniel Rîpă se întreabă de ce intervenţia statului împiedică relansarea economică. Dintr-un studiu realizat de compania de consultanta AT Kearney şi Friedrich Schneider rezultă că în România, ponderea economie subterane în PIB este una dintre cele mai mari din Europa, scrie Orgonas. Mi-a plăcut

Cristian Orgonas face un comentariu pe marginea economiei subterane din România, iar Dragoş Dehelean scrie câteva rânduri despre campania „YOUR WORLD, YOUR BUSINESS”. George Daniel Rîpă se întreabă de ce intervenţia statului împiedică relansarea economică.

Dintr-un studiu realizat de compania de consultanta AT Kearney şi Friedrich Schneider rezultă că în România, ponderea economie subterane în PIB este una dintre cele mai mari din Europa, scrie Orgonas.

Mi-a plăcut o campanie a Comisiei Europene, făcută în parteneriat cu Junior Achievement-Young Enterprise, care îşi propune sa îi inspire şi să îi ajute pe tinerii care pot deveni antreprenori de succes şi, în acelaşi timp, factori de schimbare în bine a lumii din jur, notează Dehelean.

În fiecare an este dat publicităţii un “Index al Libertăţii Economice”, realizat de Terry Miller, unul dintre cei mai influenţi analişti economici la nivel mondial, arată Rîpă.

Alte titluri importante din blogosferă

Criza grădiniţelor se combate fără stat (logec.ro)

Marea decuplare (trenduri.blogspot.com)

Palm face mai mult decât să copieze iPhone (dandragomir.biz)

Cum să te identifici cu publicul tău (andreeamarc.ro)

Nu rata astăzi, la ora 16:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.