14:00 BUSINESS BLOGGING REPORT Economia sub lupa bloggerilor

Criza din România, salariul minim şi salariile bancherilor britanici sunt câteva dintre subiectele de astăzi din blogosferă. Echipa aflată acum la putere a reuşit performanţa de a creşte gradul de îndatorare a ţării de trei ori pentru a plăti pomeni electorale unui aparat bugetar ineficient şi supradimensionat, scrie "Trenduri Economice". Ultima idee a Guvernului este creşterea salariului minim. Salariul minim are ca scop ca orice muncă retribuită să asigure un nivel minim de

Criza din România, salariul minim şi salariile bancherilor britanici sunt câteva dintre subiectele de astăzi din blogosferă.

Echipa aflată acum la putere a reuşit performanţa de a creşte gradul de îndatorare a ţării de trei ori pentru a plăti pomeni electorale unui aparat bugetar ineficient şi supradimensionat, scrie „Trenduri Economice”.

Ultima idee a Guvernului este creşterea salariului minim. Salariul minim are ca scop ca orice muncă retribuită să asigure un nivel minim de trai, notează Dan Şelaru.

Londra ar putea reglementa salariile bancherilor printr-o lege mai dură decât cea propusă de autoritatea de reglementare din Marea Britanie, arată Dan Popa.

Alte titluri din blogosferă

Chiar vrea Vantu sa cumpere Adevarul? (reportervirtual.ro)

De ce advertisingul in social media nu-i o idee asa buna (pr365.ro)

Alerta zilei: Windows Firewall blocheaza Firefox (dandragomir.biz)

Fetestenii platesc taxa pt. a intra in propria casa (alexandrumarin.wordpress.com)

Nu rata astăzi, la ora 16:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI.