Cu Synchronous Technology nu mai e nevoie să alegeţi între modelarea bazată pe constrângeri geometrice şi cea fără istoricul modelelor. Nu mai este nevoie să fiţi inginer CAD pentru a putea reutiliza un model. Şi nu mai e nevoie să vă preocupaţi de utilizarea datelor din diferite sisteme CAD.
Până acum, în proiectarea asistată pe calculator operațiile au fost create și editate liniar iar rezultatele bine structurate într-o manieră de  tipul History Tree. Datorită tehnologiei Synchronus uneltele de modelare neparametrică sunt folosite pentru a crea şi edita modelul fără a mai fi necesar ca utilizatorul să construiască istoria operaţiilor. Constrângerile sunt adăugate, relaţiile parametrice sunt create într-un mediu complet dinamic, cu câteva click-uri.
Cunoscând faptul că utilizatorii doresc să lucreze în ambele moduri se permite, la cerere, activarea acestora. Poţi alege să lucrezi integral într-unul din modurile prezentate sau într-o combinaţie a celor două. O abordare Synchronus Technology este ideală  pentru cei care lucrează cu geometrie importată sau pentru cei care doresc libertate în a modifica modelul. Utilizatorii nu sunt constrânşi să aleagă anumite instrumente de modelare pentru a ajunge la rezultat. Este o tehnologie foarte puternică, bine gândită. Iată ce inseamnă proiectarea CAD 3D bazată pe Synchronous Technology.
Synchronus Technology oferă, de asemenea, cea mai mare libertate de modelare în fabricaţia digitală cu posibilitatea de a capta, reutiliza cunoștințe şi de a automatiza procesele de fabricație.
Cu Synchronous Technology nu mai este nevoie să aveţi un experienţă bogată în proiectarea asistată CAD, să cunoaşteţii funcţiile din CAD pentru a remodela. Nu mai este nevoie să stiţi cum a fost creat modelul.  Cum ar fi dacă utilizatorul ar face doar click pe o faţă şi ar astupa o gaură, sau dacă ar face click pe o nervura şi ar deplasa-o 10 mm de-a lungul piesei, lasând-o complet conectată şi racordată la geometrie, dar într-o nouă poziţie, fără să cunoască tehnici de modelare deosebite şi fără să fie nevoie să remodeleze. Iată ce înseamnă Synchronus Technology în fabricaţia digitală.
Pentru mai multe informaţii despre soluțiile pentru dezvoltarea integrată a companiei, accesați Opens external link in new windowhttps://www.adacomputers.ro/.