La invitatia Teatrului Național al Comunității Franceze din Belgia, producția teatrului sibian a fost prezentată în fața a peste 1000 de cumpărători de bilete. În plus, la eveniment au participat și 600 de ambasadori UE, secretari de stat, șefi de cabinet, reprezentanți NATO, directori de centre culturale, selecționeri pentru festivaluri, critici, jurnaliști, regizori și actori europeni. Printre ei și José Manuel Durão Barroso, președintele Comisiei Europene.
Toate reprezentațiile spectacolului au fost jucate cu casa închisă, motiv pentru care, organizatorii au fost nevoiți să deschidă, la cererea publicului, liste de așteptare nominale pentru fiecare din cele patru seri. „A fost un triumf!“, a declarat Constantin Chiriac, directorul teatrului sibian.
Spectacolul a primit finanţare de la guvern, care a decis să susţină cu un ­milion de lei organizarea şi desfăşurarea acestuia. Banii vor fi acordaţi prin suplimentarea bugetului Ministerului Culturii pentru finanţarea a opt reprezentaţii susţinute în perioada 14 octombrie–3 noiembrie 2011 (la Bruxelles şi Bochum).