Site-urile de recrutare, prima opţiune pentru românii care îşi caută un job, preţuri începând de la 9.200 de euro pentru Dacia Sandero Stepway şi scăderea în volum a pieţei farmaceutice sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Puţin peste 6% dintre români speră să îşi găsească un loc de muncă în anunţurile din ziare, în timp ce mai mult de 70% aleg ca primă sursă site-urile de recrutare, arată un sondaj efectuat de site-ul cu anunţuri de recrutare Myjob, potrivit zf.ro.

Constructorul roman de automobile Dacia a lansat astăzi pe piaţa românească modelul Stepway, cu preţuri începând de la 9.200 de euro, cu TVA inclus. Dacia Sandero Stepway este echipată cu o motorizare pe benzină de 1.6 litri şi 90 CP, la un preţ de 9.200 de euro şi cu o motorizare diesel dCi de 70 CP, la un preţ de 10.400 de euro, conform wall-street.ro.

Piaţa farmaceuticelor a scăzut în perioada mai 2008-aprilie 2009 cu 2,5% în termeni de volum, în timp ce valoarea medicamentelor vândute a crescut cu 9%, iar în luna aprilie 2009 piaţa s-a diminuat din punct de vedere al unităţilor vândute cu 11% faţă de luna similară din 2008, potrivit Cegedim, informează tmctv.ro.

Alte titluri importante din economie

Fondurile de pensii obligatorii, randamente peste inflaţie. Ce urmează? (wall-street.ro)

Românii intră cel mai rar în sălile de cinema dintre toţii europenii (standard.ro)

Cumpăraţi aur de la automat! (ziare.com)

Eurostat: România, locul doi în UE la scăderea anuală a sectorului construcţiilor, în aprilie 2009 (hotnews.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.