Topul celor mai atractive companii de pe Bursă, creştere cu 50% a numărului de restanţieri la bănci şi studiul Kiwi Finance privind impactul crizei în România sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Cel mai recent raport de analiză al Intercapital Invest raspunde la întrebarea “Care sunt cele mai interesante şi mai recomandabile companii de la BVB?”, prin clasificarea emitenţilor, folosind un model de scoring propriu, susţine wall-street.ro.

Aproape 600.000 de persoane aveau la finele lunii mai restanţe mai mari de 30 de zile la credite bancare, numărul acestora crescând cu aproape 200.000, sau 47,7%, faţă de mai 2008, potrivit datelor bancii centrale, anunţă dailybusiness.ro.

Anul acesta în lunile mai-iunie mai mulţi români spun ca nu sunt afectaţi deloc de criză, în timp ce în noiembrie anul trecut, pe fondul unei panici mai ridicate, doar 1% apreciau că nu sunt deloc afectaţi de criză, potrivit unui studiu realizat de brokerul de credite Kiwi Finance şi explicat de zf.ro.

Alte ştiri importante din economie

Ce soluţii mai găsesc dezvoltatorii pentru a-şi vinde locuinţele (wall-street.ro)

50% dintre români păstrează electronicele până se strică (capital.ro)

Aprobarea „Primei Case”, mai anevoioasă decât la creditele ipotecare obişnuite (ziare.com)

Parteneriatul Yahoo-Microsoft a fost oficializat (dailybusiness.ro)

Dobânzile la creditele în euro din România, printre cele mai ridicate din UE (money.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.