Creşterea record a rezervelor BNR în luna iulie, parteneriatul strategic dintre Orange şi eMag şi introducerea taxei pentru podul de la Feteşti sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Rezervele valutare la BNR au crescut în iulie cu 860 milioane de euro, de la 26,466 miliarde de euro la nivelul record de 27,326 miliarde euro, în contextul unor intrări de 4,24 miliarde de euro, din care peste 2,5 miliarde euro reprezintă împrumuturile Ministerului Finanţelor de la Comisia Europeană şi de la bănci, potrivit capital.ro.

Orange România, lider pe piaţa de telecomunicaţii mobile din România, a încheiat un parteneriat strategic cu eMag, cel mai mare retailer online, prin care clienţii eMag vor putea achiziţiona online abonamente de date mobile Orange la cumpărarea oricărui laptop sau notebook din oferta retailerului online, anunţă dailybusiness.ro.

Taxa pentru podul de la Feteşti a fost introdusă cu acordul UE, care nu a acceptat, însă, varianta emiterii unor abonamente, a declarat, luni, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Dorina Tiron, conform zf.ro.

Alte ştiri importante din economie

Înmatriculările Dacia în Franţa au crescut cu 72,6% în iulie (capital.ro)

Cât ai da pentru a scrie cu un stilou de lux? (money.ro)

Restaurantele nu au probleme pe timp de criză datorită numărului mare de nunţi (realitatea.net)

Peste 75% din banii acordaţi României de CE în 2009 sunt pentru sporirea competitivităţii (wall-street.ro)

Disney Channel se lansează în România pe 19 septembrie (dailybusiness.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.