Topul celor mai ieftine carduri de credit, scăderea cu 50% a pieţei locale de laptopuri şi datoriile de 2,5 miliarde de euro lăsate de firmele falimentare sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Cardurile de credit pot fi extrem de avantajoase dacă sunt utilizate atent, iar perioada de graţie nu este depăţită. Wall-street.ro prezintă un top al celor mai ieftine zece carduri de credit în funcţie de dobânda percepută de bănci dupa finalizarea perioadei de graţie.

Vânzările de laptopuri pe piaţa românească au scăzut în primul semestru al anului cu 50%, la circa 100.000 de unităţi, iar pe întregul an nu vor depăşi 250.000 de unităţi, conform datelor IDC, citate de Lucian Condruz, reprezentantul pentru România al companiei japoneze Toshiba, anunţă capital.ro.

Firmele din România care au dat faliment în ultimii doi ani şi jumătate au lăsat în urmă datorii de 2,5 miliarde euro. Recuperarea merge greu din cauza crizei economico-financiare, potrivit money.ro.

Alte ştiri importante din economie

Cu ce ofertă concurează ING programul „Prima Casă” (capital.ro)

Se pregăteşte IKEA să anunţe un nou magazin? (zf.ro)

Grupul Realitatea-Caţavencu vrea să se extindă în Republica Moldova (wall-street.ro)

CURS: Peste 80% din români cred că economia merge în direcţie greşită (money.ro)

Un weekend în hotel de 4 stele lângă Veneţia, cu numai 0,1 euro! (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.