16:00 BULETINUL DE ŞTIRI CAPITAL Informaţiile economice ale orei

Previziunile Deutsche Bank privind evoluţia cursului valutare lei/euro, declaraţiile preşedintelui Băsescu privind evoluţia economiei româneşti şi accentuarea crizei în industria barurilor locale sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro. Deutsche Bank anticipează scăderea cursului de schimb la 4 lei/euro în următoarele trei luni şi recomandă investitorilor să parieze pe aprecierea monedei româneşti prin plasamente scurte în această per

Previziunile Deutsche Bank privind evoluţia cursului valutare lei/euro, declaraţiile preşedintelui Băsescu privind evoluţia economiei româneşti şi accentuarea crizei în industria barurilor locale sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Deutsche Bank anticipează scăderea cursului de schimb la 4 lei/euro în următoarele trei luni şi recomandă investitorilor să parieze pe aprecierea monedei româneşti prin plasamente scurte în această perioadă, se arată într-o analiză a celei mai mari bănci germane, potrivit capital.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale din judetul Botoşani, că România va ieşi din criza la şase luni după ce vor depăţi criza Germania sau SUA, dar că „nu va mai fi nimic ca înainte”, conform zf.ro.

Industria barurilor din România este caracterizată de falimente în anul marcat de criza financiară, cauzate de scăderi ale numărului de evenimente corporate, precum şi lipsa de sponsori pentru concursurile dedicate barmanilor de flair, susţine wall-street.ro.

Alte ştiri importante din economie

Valoarea portofoliului local al Atrium Real Estate s-a depreciat cu 19,6 mil. euro (capital.ro)

Clădirile cu „bulină roşie” ar putea fi excluse din programul de asigurare a locuinţelor (wall-street.ro)

BCR estimează o creştere a numărului de şomeri până la 150.000-160.000 persoane în 2010 (zf.ro)

Cât de profitabile au fost principalele companii de consultanţă imobiliară în 2008 (dailybusiness.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.