Aproape 30% din vânzări s-au realizat în Europa, 29% în America de Nord, iar restul de 41% au provenit din alte țări. În medie, în contextul unei rate de schimb constante, creșterea anuală a fost de 19%, comparativ cu 13% în 2010.
Creșterea din ultimul trimestru al anului trecut s-a datorat unor jocuri de succes, cum sunt Modern Combat 3: Fallen Nation, Gangstar Rio: City of Saints, Six-Guns sau Dungeon Hunter 3.

Gameloft se așteaptă la noi creșteri semnificative anul acesta, mai ales datorită dinamismului pieței de tablete si smartphone-uri, susținut de succesul Apple și al dispozitivelor cu Android.

Gameloft este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultimă generație și console, cu peste 30 de studiouri în întreaga lume. Este prezent în România de 11 ani și face 100% creatie pentru platforme mobile next-gen, Apple iPhone și IPad fiind cei mai importanți exponenți.
Printre jocurile cele mai cunoscute pentru iPhone și iPad se numără: NOVA, NOVA2, Backstab, Modern Combat 1,2 si 3, Ferrari GT, Asphalt 5, Asphalt 6, Brothers in Arms 2: Global Front,Terminator: Salvation, Shrek Kart.