Muscoiu are o experienţă de 11 ani în domeniul financiar, dintre care peste 5 ani în management. Acesta a ocupat până de curând poziţia de coordonator regional microîntreprinderi, pe regiunea Bucureşti, la Banca Comercială Română.
De asemenea, a lucrat pe poziţii de management şi în cadrul unor companii precum Unicredit Ţiriac Bank, Volksbank, OTP Bank, marea parte a activităţilor profesionale fiind desfăşurată în Braşov.
”În ultima perioadă am investit masiv în Braşov atât în achiziţii cât şi în dezvoltare, această zonă devenind pentru MedLife al doilea centru important în medicina privată, după Bucureşti. Având în vedere potenţialul de dezvoltare, dar şi gama completă de servicii pe care o acoperim în regiunea de Centru şi Vest a ţării: de la servicii de ambulatoriu şi investigaţii de imagistică şi laborator, la servicii de spital şi maternitate, s-a impus o poziţie de management strategic. Ca urmare, în perioada imediat următoare vizăm consolidarea unităţilor din Braşov prin susţinerea unei noi viziuni strategice care să contribuie la creşterea semnificativă a cotei de piaţă” a declarat Mihai Marcu, preşedinte MedLife.
MedLife s-a lansat pe piaţa din Braşov în 2010, ca urmare a finalizării unei tranzacţii de preluare în proporţie de 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid SRL. Ulterior, în 2011 compania a investit în dezvoltarea unui spital multidisciplinar, dar şi în achiziţionarea, în proporţie de 100%, a clinicii Eva, prima maternitate privată din România.
În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în nouă Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad; opt laboratoare proprii de analize; șase spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie; trei maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, opt centre de excelenţă cu specializare unică, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.