Totodată, grupul din care face parte compania a înregistrat un avans al afacerilor de 13%, până la 3,78 miliarde de euro. ”Alături de celelalte domenii în care operăm, sectorul de electrocasnice reprezintă un segment important pentru compania noastră. În 2011, am înregistrat o creştere semnificativă, operând 1.600 de camioane doar pentru acest sector”,  subliniat Christophe De Korver, citat de Agerpres.
În 2012, GEFCO va continua să-şi dezvolte şi să-şi îmbunătăţească în permanenţă soluţiile dedicate produselor electrocasnice, precum transport multimodal, exporturi spre Orientul Mijlociu şi fluxuri în amonte.
Grupul francez GEFCO, filiala a grupului auto PSA Peugeot Citroen, a intrat pe piaţa din România în 2005 şi operează trei depozite logistice, la Arad şi Bucureşti, şi o platformă destinată activităţii logistice auto, la Curtici. Grupul francez este prezent în 150 de ţări.
Deschiderea de noi filiale în Bulgaria şi Kazahstan confirmă dezvoltarea grupului în Europa de Est şi Asia Centrală permiţând consolidarea fluxurilor intra-regionale.