Începând din iunie 2012, clienţii ING beneficiază de o ofertă nouă şi diversificată de produse investiţionale prin intermediul unei noi platforme interne care va permite echipei Wealth Management din România să tranzacţioneze aceste produse pentru clienţii săi. Prin intermediul acesteia se vor putea tranzacţiona o gamă largă de produse investiţionale, primele din această serie fiind produsele structurate.
Noua ofertă ING Wealth Management a fost dezvoltată împreună cu echipa ING Luxemburg şi valorifică oportunităţile de pe pieţele internaţionale, clienţii urmând să fie informaţi în permanenţă în legătură cu acestea.
Fiind bazate pe o varietate de instrumente financiare (metale preţioase, petrol, indici bursieri, acţiuni, rate de dobândă, rata inflaţiei, curs de schimb etc.) produsele structurate oferă diversitate şi flexibilitate şi pot aduce clienţilor un randament sporit. În plus, aceste produse pot fi adaptate apetitului de risc al clientului, de la cel mai conservator până la cel mai riscant.
Dintre produsele de care clienţii ING Wealth Management ar putea beneficia în perioada imediat următoare se numără produse structurate pe: evoluţia acţiunilor principalilor sponsori ai Jocurilor Olimpice, preţul acţiunilor unor retaileri internaţionali precum Abercrombie & Fitch, cursul de schimb EUR/USD sau evoluţia activelor unor companii de renume precum Apple, BMW şi evoluţia preţului aurului.
„Suntem bucuroşi că putem oferi clienţilor noştri aceste oportunităţi. Odată cu introducerea produselor structurate în portofoliu, lansăm de fapt un nou mod de a lucra, în permanenţă conectaţi la pieţele internaţionale şi la echipa de specialişti din Luxemburg, cu expertiză solidă în domeniu. Venim spre clienţii noştri cu o ofertă în pas cu vremurile şi cu oportunităţile actuale”, a declarat Mişu Negriţoiu, CEO ING Bank Romania.
„În continuarea lansării produselor structurate, ne propunem ca până la sfâşitul anului să îmbogăţim portofoliul de produse de investiţii cu acţiuni şi obligaţiuni guvernamentale şi corporatiste de pe pieţele internaţionale şi să extindem oferta de fonduri mutuale, adăugând celor administrate de către ING Investment Management noi fonduri ale altor companii specializate în administrarea de active”, a declarat Octavia Cutuş, Director ING Wealth Management.
ING Bank a fost prima bancă din România care a oferit servicii de private & personal banking prin intermediul unei echipe dedicate, în anul 2001. În urma unui proces de cercetare a evoluţiilor pieţei şi de reevaluare a nevoilor clienţilor băncii, ING a fondat în 2011 divizia de Wealth Management, cu obiectivul de a oferi servicii complexe, de consultanţă în investiţii şi servicii de management al portofoliului, clienţilor care dispun de fonduri mai mari de 400.000 euro.
ING Bank oferă noi produse de investiții externe clienților săi de top
6 iunie 2012, 12:27
Ultima modificare în 6 iunie 2012, 15:27
ING Wealth Management, divizia ING Bank care oferă servicii de private banking, și-a extins gama de instrumente oferite clienților săi de top cu noi produse de investiții care valorifică oportunitățile actuale la nivel global. Astfel, prin intermediul unei noi platforme, clienții pot obține randamente pe orice tip de piață, fie ea în scădere, în creștere sau neutră, pot avea capital protejat şi se pot structura pe instrumente financiare care altfel ar fi dificil sau costisitor de accesat.
Etichete: ing bank,
investitii,
private banking
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- SALARII LA STAT: Pe câți bani credeți că lucrează cel care are pe mână DATORIA publică a unei țări întregi?
- Visul de un milion de euro
- Grecia nu va strânge mai mulţi bani din privatizări în 2012
- Urmaşii lui Patriciu: Metro a deschis în două luni 200 de magazine de cartier
- Austria a angajat Morgan Stanley pentru vânzarea Kommunalkredit
- Bruxellesul dezvăluie miercuri cum are de gând să rezolve crizele bancare
- Mugur Isărescu: Stăm bine de tot la acoperirea importurilor din rezervă
- Popa (BNR): O eventuală ieşire dezordonată a Greciei din zona euro ar pune presiuni pe monedele tuturor ţărilor
- EXCLUSIV Topul celor mai bune produse bancare
- OMV Petrom ieftineşte carburanţii