“GO INTERNATIONAL” este un program inovativ de cooperare comercială multilaterală iniţiat de grupul Eurobank EFG împreună cu importante asociaţii comerciale elene, cu scopul de a crea o reţea puternică şi cuprinzătoare de contacte pentru promovarea comerţului în regiunea extinsă sud-est europeană.
Companiile participante au avut posibilitatea de a îşi alege tipul şi numele companiilor cu care doresc să se întâlnească, astfel că prin întâlnirile bilaterale prestabilite vor fi puse bazele unor noi contacte de afaceri şi acorduri comerciale importante. Conceptul evenimentului “GO INTERNATIONAL” s-a dovedit a fi unul de succes în Cipru şi Serbia, unde au avut loc peste 2.800 de întâlniri bilaterale.
În cadrul acestui eveniment comercial, la sfârşitul primei zile, pe 11 iunie, va avea loc un Forum de Afaceri cu tema “Grecia – România: La Confluenţa Sinergiilor Comerciale Regionale”. Oficiali ai Guvernelor României şi Greciei, Asociaţii Financiare şi de Afaceri din România, precum şi reprezentanţi ai ţărilor participante la evenimentul “GO INTERNATIONAL” se vor întâlni şi vor discuta despre provocările şi priorităţile comerţului regional şi despre rolul important pe care îl pot juca România şi Grecia.

Forumul va fi onorat de prezenţa domnului Lucian Isar (Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Guvernul României), a domnului Constantine A. Papadopoulos (Secretar General pentru Relaţii Economice Internaţionale şi Cooperare în vederea Dezvoltării, Ministerul Afacerilor Externe, Republica Elenă), a domnului Florin Pogonaru (Preşedinte, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România –  AOAR), a doamnei Ana Maria Mihăescu (Şeful Misiunii Corporaţiei Financiare Internaţionale în România – IFC), a domnului Stavros Ioannou (Director General Operaţiuni, Tehnologie şi Organizare la nivel de Grup şi Director General Interimar pentru Activităţile Internaţionale, Eurobank EFG), a domnului Mihai Bogza (Preşedinte Consiliu de Administraţie, Bancpost) şi a domnului Alkiviadis Kalabokis (Preşedinte, Asociaţia Exportatorilor din Creta).
Evenimentul “GO INTERNATIONAL” din Bucureşti este cel de al 3-lea dintr-o serie de astfel de iniţiative, urmând celor susţinute în Cipru şi Serbia. România a fost selectată ca ţară gazdă a acestui eveniment atât ca o recunoaştere a importanţei majore a pieţei româneşti şi a rolului pe care România îl are ca nod regional comercial, cât şi datorită puternicului său potenţial de dezvoltare a relaţiilor economice şi comerciale dintre ţările din Regiune.