Aflăm, astfel, şi că sandvisurile zac pe raft ore în şir, iar când cineva commandă maniu Happy Meal, toţi angajaţii sunt deranjaţi că pierd prea mult timp cu alcătuirea comenzii. Probleme sunt şI cu prospeţimea sandvişurilor, care lasă de dorit, în special a celor care conţin pui la grătar; cum sunt comandate foarte rar, ele stau ore întregi preparate, până când nu mai pot fi vândute din cauză că încep să arate ciudat, povesteşte el.
Angajatul îi şi linişteşte pe clienţi în câteva privinţe: nimeni nu pune “chestii scârboase” în sandvisuri, iar mesele sunt curăţate la fiecare 10 minute.
Bărbatul care oferă informaţii inedite, pe Reddit.com, despre secretele din spatele faimosului lanţ de fast-food, îşi ascunde identitatea şi nu precizează nici unde se află restaurantul unde lucrează (undeva în America). El mai spune că cei care vor să lucreze la McDonald’s trebuie să-şi poată păstra calmul, să nu se certe cu clienţii şi să se amuze cum pot.  De pildă, în restaurantul unde lucrează el, angajaţii care pregătesc meniurile nu-şi pot vedea clienţii, astfel că se distrează ghicind ce rasă are fiecare, în funcţie de comanda pe care o face.
Sursa: Daily Mail