”Primul contact cu sandvişurile Subway l-am avut în perioada în care am fost elev la schimb în Statele Unite ale Americii. După ceva ani, când am aflat mai multe informaţii despre cum funcţionează restaurantele Subway, mi-am dat seama că este un brand internaţional de succes care lipseşte de pe piaţa românească, dar şi o alternativă mai sănătosă pentru mesele noastre zilnice. Îmi doresc să deschid mai multe restaurante pe viitor, deoarece cred în potenţialul acestora”, a declarat Vlad Gutău.
Această unitate din Sun Plaza este cea de-a doua locaţie din Bucureşti, prima fiind deschisă în zona Piața Victoriei. “Misiunea globală a lanţului Subway este să fie franciza nr. 1 în industria restaurantelor cu servire rapidă, ca număr de locaţii şi calitate în servirea consumatorilor, aspect care se aplică şi în România. În consecinţă, până la finalul anului, vom inaugura noi unităţi în Bucureşti, Timişoara şi Piteşti”, a declarat Rumen Radev, Agent de Dezvoltare Subway.