Potrivit datelor companiei, la începutul acestui an, au fost investitți peste 4 milioane de euro în Tehnologia de Procesare prin Înaltă Presiune. Este vorba despre un sistem de protecţie alimentară de ultimă generaţie, care, printr-un procedeu 100% natural şi total neinvaziv, asigură creşterea calităţii mezelurilor şi păstrarea prospeţimii şi savorii lor.
Această tehnologie presupune scufundarea în apă rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate şi etichetate, distrugându-se astfel majoritatea bacteriilor, fără afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive şi a proprietăţilor organoleptice ale produselor.
Gama Vitality cuprinde 5 sortimente: bacon, şuncă de curcan, muşchi file, cârnaţi semiafumati şi salam.
Cris-Tim lansează prima gamă de mezeluri fără E-uri
20 august 2012, 14:20
Ultima modificare în 20 august 2012, 17:20
Cris-Tim lansează Vitality, o gamă de mezeluri fără conservanţi şi coloranţi artificiali, după ce în ultimii trei ani a investit peste peste 24 de milioane de euro în cercetare și tehnologie.
Etichete: e-uri,
mezeluri
Publicat in categoriile: Companii
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Companii
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook