Potrivit datelor companiei, la începutul acestui an, au fost investitți peste 4 milioane de euro în Tehnologia de Procesare prin Înaltă Presiune. Este vorba despre un sistem de protecţie alimentară de ultimă generaţie, care, printr-un procedeu 100% natural şi total neinvaziv, asigură creşterea calităţii mezelurilor şi păstrarea prospeţimii şi savorii lor.
Această tehnologie presupune scufundarea în apă rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate şi etichetate, distrugându-se astfel majoritatea bacteriilor, fără afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive şi a proprietăţilor organoleptice ale produselor.
Gama Vitality cuprinde 5 sortimente: bacon, şuncă de curcan, muşchi file, cârnaţi semiafumati şi salam.
Cris-Tim lansează prima gamă de mezeluri fără E-uri
20 august 2012, 14:20
Ultima modificare în 20 august 2012, 17:20
Cris-Tim lansează Vitality, o gamă de mezeluri fără conservanţi şi coloranţi artificiali, după ce în ultimii trei ani a investit peste peste 24 de milioane de euro în cercetare și tehnologie.
Etichete: e-uri,
mezeluri
Publicat in categoriile: Companii
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Companii
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- Premieră la Diverta: Programul Rabla la… ghiozdane
- Xerox, în topul celor mai “verzi” branduri din lume
- Acțiuni ”cadou” de peste 70 mil. euro pentru directorul Axel Springer
- Patru companii de stat vor construi prima centrală nucleară din Polonia
- Petroceltic cumpără Melrose Resources pentru 260 mil. dolari
- Participa la primul studiu national despre consumul de vin!
- Primul semestru a adus o creștere de aproape 10% pentru FAN Courier
- Zeci de milioane de euro ca să devii «energofag deştept»
- Petrom își bate propriul record de profit chiar pe timp de criză
- Bulgaria începe construirea interconexiunii de gaze cu România