“Pe parcursul anilor am menţinut un contact permanent cu RTC, iar în acest sens suntem foarte încântaţi să materializăm relaţia prin intermediul unui parteneriat exclusiv. De asemenea, în toată această perioadă, RTC a continuat să dezvolte pachetele de servicii dedicate clienţilor la un standard înalt. Acest parteneriat se înscrie în planul nostru strategic de a ne îmbunătăţi constant serviciiile oferite clienţilor la nivel global,” a declarant Steve Law, CEO Lyreco.

Cu vânzări anuale de aproximativ 2,2 miliarde de euro, Lyreco este liderul european al pieţei de birotică şi papetărie. Lyreco acoperă, de asemenea, Canada, Australia si Asia şi odată cu semnarea parteneriatului cu RTC Romania ajunge să îşi desfăşoare activitatea în 39 de ţări, pe cinci continente.

RTC a intrat, în 2011,  în portofoliul de companii deținute de fondul de investiții private suedez, Oresa Ventures, care activează pe piața românească de aproape 20 de ani; a  dezvoltat companii, precum Fabryo, Kiwi Finance, Medicover, Synevo, La Fântâna, Flanco, Credisson, Motoractive, Brewery Holding.