Întâlnirea a avut loc ieri, 13 noiembrie, între Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, condus de președintele Daniel Tudor, şi factorii de decizie ai societății de asigurare Euroins.

Delegația Euroins S.A. a fost compusă din Assen Christov – președintele consiliului de supraveghere al Eurohold plc, acționarul majoritar al Euroins Insurance Group plc. Bulgaria (la rândul lui acționarul majoritar al Euroins România) și conducerea societății, reprezentată de Mihnea Tobescu – director general, Kiril Boshov Ivanov – președinte al Consiliului de Administrație și Milena Guentcheva – director executiv și membru al Consiliului de Administrație.

Urmare a discuțiilor avute, s-a convenit ca Euroins România S.A. să își mărească capitalul social și să accelereze plățile restante către asigurați, păgubiți și service-urile auto.

Membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor au constatat o atitudine pozitivă din partea conducerii Euroins România SA și a acționarului majoritar al acestei societăți, ceea ce creează premisele ameliorării situației curente.

S-a stabilit, de asemenea, continuarea monitorizării societății de către direcțiile de specialitate din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, precum și realizarea, la începutul lunii februarie 2013, a unei noi analize, în aceeași componență.

Asigurătorul este acuzat de clienţi şi service-uri că face plăţile foarte târziu, prefrerând să de-a păgubiţilor o sumă mai mică în cash, iar aceştia să îşi reparere maşinile cum pot, situaţie ce a atras după sine refuzul service-urilor autorizate de a mai lucra cu EuroIns.

Citiţi mai multe detalii aici.