18.00 BULETINUL DE ŞTIRI CAPITAL Informaţiile economice ale orei

O dezbatere pe tema energiilor regenerabile pe capital.ro şi o schemă de calcul pentru accesarea programului „Prima casă” pe site-ul televiziunii antena3.ro, iar Ioana Maria  Vlas a fost condamnată la zece ani de închisoare potrivit evz.ro sunt temele ultimei ore pe site-urile din .ro.Biomasa reprezintă 65% din potenţialul de energie regenerabilă al României. Cu toate acestea, investiţiile în domeniu s-au rezumat, până acum, la doar 20 de milioane de euro. Pentru co

O dezbatere pe tema energiilor regenerabile pe capital.ro şi o schemă de calcul pentru accesarea programului „Prima casă” pe site-ul televiziunii antena3.ro, iar Ioana Maria  Vlas a fost condamnată la zece ani de închisoare potrivit evz.ro sunt temele ultimei ore pe site-urile din .ro.

Biomasa reprezintă 65% din potenţialul de energie regenerabilă al României. Cu toate acestea, investiţiile în domeniu s-au rezumat, până acum, la doar 20 de milioane de euro. Pentru comparaţie, cele în energia eoliană sunt de o mie de ori mai mari, scrie capital.ro.

Programul „Prima Casă” dă speranţe multor tineri care nu au o locuinţă. Şi totuşi, contractarea unui credit nu va fi chiar la îndemâna oricui. Un calcul simplu arată că, pentru cel mai ieftin credit luat prin programul „Prima Casă”, un client trebuie să aibă un venit lunar de aproximativ 3.000 de lei, sumă care depăşeşte două salarii medii pe economie, sintetizează antena3.ro.

Magistraţii instanţei supreme au decis, astăzi, să menţină decizia Curţii de Apel Bucureşti de condamnare la zece ani de închisoare pentru Ioana Maria Vlas în dosarul prăbuşirii Fondului Naţional de Investiţii (FNI), titrează evz.ro.

Alte titluri importante din economie

Putin salveaza cel mai mare producator auto rus cu un imprumut de 806 milioane dolari (zf.ro)

Bursele americane au deschis in urcare (wall-street.ro)

Goldman Sachs: Pretul petrolului ar putea ajunge la 75 dolari/baril in urmatoarele 3 luni (standard.ro)

Antreprenorii sunt încurajaţi de UE (adevarul.ro)

Nu rata mâine, la ora 8.00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.