18:00 BULETINUL DE ŞTIRI CAPITAL Informaţiile economice ale orei

Anunţul premierului Emil Boc asupra temei discuţiilor cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, uşoara apreciere a leului faţă de euro spre finalul şedinţei de tranzacţionare şi închiderea bursei de la Bucureşti sunt principalele ştiri ale momentului din domeniul .ro. Premierul Emil Boc a declarat azi că discuţiile cu reprezentanţii Comisiei Europene şi ai FMI vor viza deficitul, majorarea deficitului pentru infrastructură, precum şi neimpozitarea profitului reinvest

Anunţul premierului Emil Boc asupra temei discuţiilor cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, uşoara apreciere a leului faţă de euro spre finalul şedinţei de tranzacţionare şi închiderea bursei de la Bucureşti sunt principalele ştiri ale momentului din domeniul .ro.

Premierul Emil Boc a declarat azi că discuţiile cu reprezentanţii Comisiei Europene şi ai FMI vor viza deficitul, majorarea deficitului pentru infrastructură, precum şi neimpozitarea profitului reinvestit, potrivit capital.ro.

Leul a continuat sa se aprecieze fata de euro in a doua parte a sedintei interbancare, cotatiile inchizand ziua aproape de nivelul de 4,21 lei/euro, relatează zf.ro.

Acţiunile Băncii Transilvania au încheiat în urcare cu 7,6% şedinţa de luni a Bursei de Valori Bucureşti, temperându-şi creşterile afişate pe parcursul zilei, în vreme ce indicele compozit al pieţei (BET-C) a urcat cu 2,39%, atingând un nivel maxim al ultimelor nouă luni, spune standard.ro.

Alte ştiri importante din economie

Erste: Afacerile din Romania ar putea reduce profitul grupului cu circa 64% (wall-street.ro)

Ajutoare de stat costisitoare pentru sistemul centralizat de incalzire (hotnews.ro)

Paşii de înscriere la „Primul Siloz“ (adevarul.ro)

Consiliera personală a Monicăi Ridzi, sursă de informaţii pentru Artisan Consulting despre achiziţiile MTS (antena3.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.