Închiderea pe plus a bursei de la Bucureşti, finalizarea de către ANL în acest an a unor locuinţe numai în afara Bucureştiului şi modificările din ultima perioadă în obiceiurile de consum ale românilor în materie de electrocasnice sunt principalele ştiri ale momentului din domeniul .ro.

Indicele societatilor de investitii financiare si cel al companiilor energetice au inchis pe plus sedinta de tranzactionare de miercuri, in vreme ce restul indicilor au inregistrat scaderi usoare, spune hotnews.ro.

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a finalizat in luna iulie a acestui an 401 apartamente destinate incheierii catre tineri, cele mai multe fiind receptionate in orase precum Piatra Neamt (94), Roman (60) sau Cisnadie (48), in timp ce in Bucuresti nu a fost finalizata nicio locuinta noua, potrivit zf.ro.

Obiceiurile de consum al produselor electrocasnice încep să se schimbe din acest an, din ce în ce mai mulţi români renunţînd la aparatele electrocasnice mai vechi de cinci ani, crescând, în acelaşi timp, şi gradul de penetrare al electrocasnicelor mici, potrivit unui studiu al companiei de cercetare de piaţă Daedalus Millward Brown, citat de standard.ro.

Alte ştiri importante din economie

Tesco vine terenurile din Ungaria pentru a face rost de bani (capital.ro)

FMI dă bani Ucrainei pentru gaze (evz.ro)

Românii îşi achită din ce în ce mai greu ratele la bancă (antena3.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.