18:00 BULETINUL DE ŞTIRI CAPITAL Informaţiile economice ale orei

Succesul ultimei emisiuni de titluri de stat, estimările ING referitoare la evoluţiile economiei din acest an şi închidere bursei sunt principalele ştiri ale momentului din domeniul .ro. Ministerul Finanţelor Publice a atras 447 milioane de euro prin vânzarea de titluri în valută, cu 147 milioane euro peste valoare indicativă de 300 de milioane de euro, la un randament de 5,25% pe an. Licitaţia de titluri în valută s-a adresat exclusiv pieţei interne şi a fost prima operaţiune d

Succesul ultimei emisiuni de titluri de stat, estimările ING referitoare la evoluţiile economiei din acest an şi închidere bursei sunt principalele ştiri ale momentului din domeniul .ro.

Ministerul Finanţelor Publice a atras 447 milioane de euro prin vânzarea de titluri în valută, cu 147 milioane euro peste valoare indicativă de 300 de milioane de euro, la un randament de 5,25% pe an. Licitaţia de titluri în valută s-a adresat exclusiv pieţei interne şi a fost prima operaţiune de acest tip din ultimii 5 ani, spune capital.ro.

Economia Romaniei va scadea cu 7,9% in acest an, pe fondul inrautatirii situatiei economice in cel de-al treilea trimestru al anului, considera analistii ING Bank intr-un raport publicat vineri citat de NewsIn. Anterior, ING Bank anticipa o scadere a economiei romanesti cu 7,1% in acest an, potrivit hotnews.ro.

Bursa de la Bucuresti a incheiat ultima sedinta a saptamanii in scadere, cu o pierdere de pana la 0,90% pe sectorul SIF, in contextul in care evolutia nehotarata a pietelor externe a descumpanit investitorii, in ultima parte a zilei fiind luate pozitii mai mari pe vanzare.Alte titluri importante din economie, spune wall-street.ro.

Alte titluri importante din economie

Guvernul polonez ar putea concedia 32.000 de functionari – 10% din personalul bugetar (zf.ro)

Profitul Transelectrica a scăzut cu 92% (standard.ro)

Lipsa tranzacţiilor pe pieţele emergente coboară foarte puţin cursul de referinţă,la 4,2116 lei/euro (realitatea.net)

Nu rata mâine, la ora 12:00, pe capital.ro, buletinul de ştiri al zilei.