Anunţul noutăţilor pe care le va aduce legea salarizării, închiderea pe creştere a bursei de la Bucureşti şi încă o amânare dictată de Radu Berceanu în construirea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti sunt cele mai importante informaţii ale momentului din domeniul .ro.

Ministrul Muncii, Marian Sârbu, a declarat azi că legea salarizării unice va privilegia categoriilor sociale neglijate în anii anteriori. Decizia de majorare a salariului minim pe economie va fi luată în perioada următoare, potrivit evz.ro.

Bursa de la Bucuresti a incheiat pe verde sedinta, inregistrand cresteri nesemnificative pe majoritatea indicilor, in schimb actiunile Rompetrol Rafinare (RRC) s-au remarcat cu un avans de 4,17%, ca urmare a intentiei de lansare a unei oferte de preluare din partea actionarului majoritar, scrie wall-street.ro.

Radu Berceanu a anuntat ca Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a decis suspendarea licitatiei pentru largirea la trei benzi a celui de-al doilea tronson al autostrazii Bucuresti-Ploiesti, „din motive tehnice si legislative”, spune financiarul.com.

Alte titluri importante din economie

Transgaz asteapta dividende de 3 mld. euro din Nabucco (standard.ro)

Creditarea din zona euro in iulie, cel mai slab avans din istorie (zf.ro)

Preţul caselor din Marea Britanie a cunoscut, în august, cea mai mare creştere din ultimii ani (capital.ro)

Nokia dezvaluie primul sau telefon bazat pe platforma Linux (hotnews.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.