18:00 BULETINUL DE ŞTIRI CAPITAL Informaţiile economice ale orei

Inaugurarea pieţelor volante în curtea Ministerului Agriculturii, discuţiile producătorilor japonezi NEC, Hitachi şi Casio legate de fuziunea operaţiunilor de telefonie mobilă şi introducerea serviciilor de televiziune prin Internet de către Romtelecom sunt principalele ştiri ale momentului din domeniul .ro. În curtea Ministerului Agriculturii vor fi organizate pieţe volante, începând de sâmbătă. Aici, un kilogram de mere de Voineşti va putea fi cumpărat cu preţuri începân

Inaugurarea pieţelor volante în curtea Ministerului Agriculturii, discuţiile producătorilor japonezi NEC, Hitachi şi Casio legate de fuziunea operaţiunilor de telefonie mobilă şi introducerea serviciilor de televiziune prin Internet de către Romtelecom sunt principalele ştiri ale momentului din domeniul .ro.

În curtea Ministerului Agriculturii vor fi organizate pieţe volante, începând de sâmbătă. Aici, un kilogram de mere de Voineşti va putea fi cumpărat cu preţuri începând de la 0,4-0,5 lei. Pieţele volante vor fi organizate la fiecare sfârşit de săptămână, după un protocol stabilit împreună cu reprezentanţii Agrostar. Sâmbăta, piaţa va fi deschisă în intervalul 07.00-14.00, iar duminică piaţa se va închide cu o oră mai devreme, adică la ora 13.00, conform evz.ro.

Producătorii japonezi de electronice, NEC, Hitachi şi Casio au început discuţiile legate de fuziunea operaţiunilor de telefonie mobilă pentru a crea al doilea cel mai mare producător de telefoane mobile după vânzări din Japonia, au declarat persoane apropiate situaţiei, scrie wall-street.ro.

Romtelecom va introduce servicii de televiziune prin Internet (IPTV) până la sfârşitul acestui an şi 8-10 canale de televiziune în format High-Definition în următoarele 12 luni, anunţă hotnews.ro

Alte titluri importante din economie

Greva magistraţilor blochează litigiile comerciale sau înregistrarea firmelor (capital.ro)
Europa iese din recesiune, Romania mai asteapta: Bancile n-au bani sa sustina dezvoltarea (dailybusiness.ro)
BNR: Soldul creditelor restante a crescut cu 7,4% in iulie, la 5,9 miliarde de lei (zf.ro)
Piaţa autohtonă a turismului de croazieră a crescut în 2009 cu 33% (money.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.