18:00 BULETINUL DE ŞTIRI CAPITAL Informaţiile economice ale orei

Închiderea bursei pe plus, după trei zile de scădere, creşterea cursului euro în raport cu leul la închiderea şedinţei valutare interbancare şi eşecul ANL pe anul în curs sunt principalele informaţii ale momentului din domeniul .ro.Decizia adoptată de Guvern, în primăvara acestui an, de a vinde apartamentele construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) nu a prins la public. Până în prezent, primăriile au primit doar 800 de cereri de achiziţie din partea chiria

Închiderea bursei pe plus, după trei zile de scădere, creşterea cursului euro în raport cu leul la închiderea şedinţei valutare interbancare şi eşecul ANL pe anul în curs sunt principalele informaţii ale momentului din domeniul .ro.

Decizia adoptată de Guvern, în primăvara acestui an, de a vinde apartamentele construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) nu a prins la public. Până în prezent, primăriile au primit doar 800 de cereri de achiziţie din partea chiriaşilor ANL, chiar dacă există dreptul de vânzare asupra 6.831 de unităţi la nivel naţional, scrie capital.ro.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a revenit pe plus in sedinta de tranzactionare de joi, dupa patru sesiuni consecutive de scadere. Cel mai mare avans, de peste 2%, a fost inregistrat de indicele societatilor de investitii financiare, in vreme ce pe celelalte sectoare castigurile nu au depasit 1,6%, relatează hotnews.ro.

Moneda nationala a continuat sa se deprecieze fata de euro in a doua parte a sedintei interbancare de joi, cotatiile de la inchiderea zilei osciland in intervalul 4,2460 – 4,2480 lei/euro, spune zf.ro.

Alte titluri importante din economie

Ucraina majorează taxele la gaze (evz.ro)

Dezinflaţia a venit. Cât mai întârzie ieftinirile? (standard.ro)

YouTube ar putea concura cu Amazon in vanzarea online de filme (wall-street.ro)

Finantele au vandut obligatiuni de 226 milioane lei (financiarul.com)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.