Ofertele disperate ale General Motors de a salva compania, reviziurea în minus a inflaţiei noastre făcută de ING şi închiderea bursei de la Bucureşti sunt principalele informaţii ale momentului din domeniul .ro.

Supărat pe clienţii americani, care  nici măcar nu iau în calcul cumpărarea unei maşini noi, gigantul General Motors introduce o ofertă de tip teleshopping: iei maşina şi o poti aduce înapoi după 60 de zile, dacă nu o mai vrei şi primeşti bani înapoi. Fără întrebări, fără discuţii, fără explicaţii, scrie capital.ro.

ING si-a revizuit prognoza de inflatie pentru finalul lui 2009, de la 5,7% la 4,8%, in conditiile in care analistii estimeaza ca BNR ar putea cobori dobanda cheie la 7,5%-7,75% pana la sfarsitul acestui an, potrivit NewsIn care citeaza un raport al ING, citat de hotnews.ro.

Bursa şi-a continuat creşterile şi în ultima şedinţă a săptămânii. Pe piaţa acţiunilor Rompetrol rafinare a fost vedeta zilei. Lichiditatea a venit de pe segmentul titlurilor de stat şi piaţa derivatelor unde au fost tranzacţii record cu perechea euro- leu, spune money.ro.

Alte titluri importante din economie

DEZBATERE EVZ: De ce sunt alimentele scumpe? (evz.ro)

Una dintre cele mai profitabile banci din Romania, RBS, isi schimba directorul executiv (zf.ro)

Germania nu poate impune conditii neeconomice pentru ajutoarele de stat la Opel (wall-street.ro)

Nu rata mâine, la ora 12:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice online al zilei.