18.000 $ amendă pentru o petrecere dată acasă

Un tanar australian nu va uita prea curand petrecerea pe care a dat-o in casa parintilor cand acestia erau plecati. Nu va ganditi la prostii, nu asta s-a intamplat. Este vorba de amenda uriasa pe care a primit-o din partea politiei locale, din orasul Melbourne: echivalentul a peste 18.000 de dolari americani. Pustiul de 16 ani a chemat in casa parintilor peste 500 de petrecareti care au avut si proasta inspiratie sa arunce cu sticle in politistii chemati la fata locului de catre vecinii

Un tanar australian nu va uita prea curand petrecerea pe care a dat-o in casa parintilor cand acestia erau plecati. Nu va ganditi la prostii, nu asta s-a intamplat. Este vorba de amenda uriasa pe care a primit-o din partea politiei locale, din orasul Melbourne: echivalentul a peste 18.000 de dolari americani.

Pustiul de 16 ani a chemat in casa parintilor peste 500 de petrecareti care au avut si proasta inspiratie sa arunce cu sticle in politistii chemati la fata locului de catre vecinii scandalizati de zgomot.

Sa nu credeti ca „inculpatul” s-a invatat minte. A declarat ca va mai da o petrecere similara in weekendul urmator, daca nu se intorc parintii lui acasa.

Data: 15 ianuarie 2008

Sursa: msnbc