”Ultimate Pilates level 1” și ”Ultimate Pilates level 2”, cele două module promovate de antrenoarea Cori Grămescu, manager general al LadyFIT, păstrează elementele de siguranță care stau la baza metodei clasice, dezvoltată de Joseph Pilates, inventatorul exerciţiilor Pilates.
”După experiența pe care am avut-o anul trecut cu primul modul, am decis  să trec la următorul nivel, cu modulul doi, anul acesta. Și, pentru a răspunde unui public mai larg, au fost disponibile ambele variante”, spune Cori Grămescu. ”Ultimate Pilates level 2” este o metodă destinată inclusiv clienților cu un nivel mediu de rezistență, care vizează toți mușchii corpului, diferența față de primul nivel fiind, în special, legată de intensitatea la care se lucrează și de provocarea adusă de varietatea exercițiilor.
”De această dată, la primul modul s-au înscris 19 cursanți, dublu față de anul trecut, în timp ce pentru modulul al doilea am avut 15. Nu sunt cifre spectaculoase, însă, dacă ar fi să mă raportez la piață și la faptul că această disciplină, Pilates, a început să fie solicitată mai mult în ultimii doi ani, atunci, lucrurile stau cu totul diferit”, mai spune Cori Grămescu.
Toți participanții la cele două module au primit suport scris și video, precum și o diplomă la sfârșitul cursurilor. Iar ca bonus, aceștia au participat gratuit la un seminar de sales & marketing, unde au studiat, printre altele, și tema: “Cum să te vinzi ca instructor?”. ”Două cursante au avut, deja, primele interviuri ca traineri la săli de sport din București. În această meserie este foarte importantă comunicarea pe care o ai cu cei pe care îi antrenezi. De aceea, cred că este nevoie de mai mult studiu, mai mult accent pe relația cu clienții vizavi de nevoile lor”, adaugă Cori Grămescu.