”Vrem să promovăm produsele Mitsubishi pe piaţa din România şi să extindem vânzările de articole electrice – aparate de aer condiţionat, componente auto inteligente. Gama noastră de produse este foarte largă şi, în funcţie de cererea de piaţă din România, ne gândim, în perspectivă, chiar să construim o fabrică în ţara dumneavoastră”, a declarat Kei Uruma, directorul Mitsubishi pentru Europa.

O delegaţie de oameni de afaceri japonezi formată din cinci reprezentanţi ai concernului Mitsubishi, a fost primită în vizită de lucru la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale a României, prilej cu care au fost discutate o serie de oportunităţi de colaborare, potrivit CCIR.

Mihaela Nedelcu, şeful Centrului Naţional de Informaţii de Afaceri din cadrul Camerei Naţionale a României a prezentat platforma de baze de date on-line – Sistemul Naţional de Informaţii de Afaceri (SNIA). Platforma informaţională permite accesul la informaţii de afaceri, cereri şi oferte, oportunităţi de afaceri, potenţial deosebit pe care reprezentanţii concernului Mitsubishi l-au luat în considerare în demersurile lor de promovare a produselor Mitsubishi, pe piaţa românească.