Cu ecranul său in-cell high definition de 4,7-inci, cu cea mai bună cameră frontală de 5MP existentă în industrie și cu un software uimitor, HUAWEI Ascend P6 este definiția eleganței contemporane, se arată în comunicatul chinezilor care nu sunt intimidaţi de coloşii Samsung şi Apple care domină piaţa de smartphone-uri.

Ascend P6 este ultra ușor, cu o grosime de doar 6.18 mm și o greutate de aproximativ 120g. Telefonul are un procesor quad-core de 1.5G Hz, sistem de operare Android 4.2.2, o baterie de 2000mAh, un ecran LCD HD de 4.7-inch cu tehnologia in-cell precum și cu cea ‘MagicTouch’ pentru o capacitate de răspuns rapidă chiar și atunci când utilizatorul poartă mănuși.

Cea mai bună cameră frontală din industrie

În cazul în care utilizatorii vor să se fotografieze singuri, găsesc la acest smartphone cea mai bună cameră dispusă frontal din industrie, de 5MP și capabilitățile de auto corecție a feței  care vor surprinde cadre perfecte numai bune de împărtăşit cu ceilalţi. Camera principală BSI, de 8MP, cu deschidere de F2.0 și vedere macro de 4cm permite deasemenea înregistrarea și redarea video 1080P full HD. Datorită software-ului IMAGESmart, propietar Huawei, smartphone-ul Huawei Ascend P6 transformă chiar și cel mai novice fotograf într-unul profesionist, oferindu-i funcții precum contrast și subliniere a culorilor, recunoaștere auto a scenelor, focus pe urmărirea obiectelor și corecții ale pozelor.

Tehnologiile unice Huawei pentru optimizarea consumului și economisirea de energie, Automated Discontinuous Reception (ADRX) și Quick Power Control (QPC) , îmbunătățesc performanța cu mai bine de 30%, în comparație cu alte smartphone-uri care au baterii de aceeași mărime. Datorită capabilității multi-screen AirSharing, utilizatorii se pot conecta la o gamă variată de echipamente pentru a crește productivitatea la locul de muncă, prin partajarea ușoară a documentelor, sau se pot juca fără probleme cu un decalaj minim.  

Disponibil din iulie

Huawei Ascend P6 este disponibil în variantele de culoare negru, alb și roz, cu huse care se asortează. Livrarea acestuia se va face începând din iunie în China, urmând ca în țările din Europa de Vest să ajungă din iulie prin intermediul Vodafone, Telefonica, Orange, H3G, O2, Carphone Warehouse, TalkTalk, Media Markt & Saturn, TIM și online prin intermediul Amazon și CDiscount, alte piețe urmând să fie adăugate listei.