Sistemul all inclusive începe să câştige teren şi în România. Chiar dacă preţurile sunt încă mai mari decât în destinaţiile deja clasice pentru românii cu familie, adică Bulgaria şi Turcia, litoralul românesc are deja mai multe locuri unde se pot găsi servicii complete. Când vine vorba însă despre facilităţi construite special pentru copii, opţiunile se îngustează.Vorbim practic doar de trei staţiuni şi ceva mai multe hoteluri. O primă opţiune, cea mai scumpă dar şi cea mai completă, ar fi Mamaia unde hotelul Phoenicia Grand Resort, plasat în apropiere de Năvodari oferă facilităţi complete chiar şi pentru bebeluşi.
O a doua opţiune ar fi hotelul Delta din Jupiter, unul dintre primele care s-au promovat pe acest sistem. A treia opţiune valabilă este într-o staţiune mai retrasă, dar poate tocmai de aceea mai potrivită pentru familiile care vin pe litoral nu pentru distracţie, ci pentru linişte. Este vorba despre Hotelul California din Cap Aurora. Mai există altele care au unele facilităţi pentru copii însă acestea sunt incomplete. Aici ar fi de amintit hotelul Golden Tulip din Mamaia, care oferă servicii all inclusive gratuit pentru copiii cu vârsta mai mică de doi ani, hotelul Dana din Venus cu aceleaşi facilităţi sau hotelul Saturn din staţiunea cu acelaşi nume, care oferă cazare şi mic dejun gratuit pentru copiii cu vârsta între 0 şi 6 ani.
Altfel de cluburi
Ceea ce deosebeşte hotelurile Phoenicia, Delta şi California de celelalte sunt amenajările speciale pentru copii. Phoenicia oferă în plus posibilitatea ca părinţii să gătească chiar în cameră mâncarea specială sau laptele, având în vedere că are camere tip studio sau apartament care includ şi o mică bucătărie. În plus, copii mai mari au posibilitatea să servească mâncare specială din meniul restaurantelor.
Phoenicia are de asemenea piscine speciale, tobogane, baldachine pentru întreaga familie şi, opţional, chiar bone.
La Delta în Jupiter, ca şi la California în Cap Aurora, copii au posibilităţi de distracţie în aşa numitele Cluburi ale Copiilor. Astfel, în cele două locuri se găsesc Casa cu Poveşti, Plaja Copiilor şi  Parcul Copiilor.
Oferte diversificate

 În plus, hotelul Delta  are şi Centru de Balet şi dans, Atelier de Creaţie şi Şcoală de Teatru. În ceea ce ce priveşte preţurile, Phoenicia este cel mai scump, dar şi cel mai bine cotat. Un sejur de 7 zile în sezon depăşeşte 1.000 de euro însă 5 nopţi în extrasezon costă aproximativ 600 de euro.
La Delta, preţurile sunt cu mult mai accesibile, însă camerele şi restaurantele mai puţin dotate. La Jupiter pachetul costă 500 de euro pentru şase nopţi. În Cap Aurora, staţiune situată în imediata apropiere a Venus-ului, la hotelul California, un sejur într-un apartament, cu doi copii, costă, cu tot cu mic dejun, aproximativ 500 de euro în plin sezon, preţurile scăzând cu până la 50% în extrasezon.