Declarația a fost făcută în contextul lansării pe piața americană de servicii Organizația All Friends (n.r. – Ruslan Bocancea este avocatul All Friends), care îi sprijină pe studenții internaționali, ajunși în State prin intermediul Programului Work & Travel al Departamentului de Stat American.
Organizația a fost lansată de antreprenorul român Călin Voicu, împreună cu partenerul său, Mihai Păun. Primul birou All Friends a fost deschis în Ocean City (Maryland), iar al doilea este deja complet operațional în Wisconsin Dells (Statul Wisconsin).
“În momentul actual, cifra noastră de afaceri în SUA a ajuns la peste o jumătate de milion de dolari și credem că înainte de a începe un business pe teritoriul american, cel mai important lucru este să cunoști foarte bine piața și colaboratorii”, a declarat Călin Voicu, unul dintre fondatorii All Friends. Potrivit acestuia, viza de investitor E-2 nu este ușor de obținut și trebuie în permanență să fii îndrumat de un avocat specializat în imigrări.
„Pentru o viză, ca aceea luată de All Friends este necesar ca, dincolo de finanțare, antreprenorul sau antreprenorii să aibă răbdare. Tot procesul de obținere a vizei  durează, de regulă, în jur de 3-4 luni”, a mai spus și avocatul Ruslan Bocancea.
În acest an, All Friends a sprijinit circa 2.000 de studenți din 21 de țări diferite, care au obținut vize pentru SUA, prin programul Work & Travel. Statele Unite ale Americii atrag anual zeci de antreprenori români, care îşi deschid afaceri în America în domenii variate, precum IT, turism, resurse umane sau industria alimentară.