20.000 de euro au zburat dintr-o decapotabilă

În timpul unui test - drive cu o maşină decapotabilă realizat în Hanovra în cursul zilei de ieri, unui german i-au zburat de pe bancheta din spate nu mai puţin de 20.000 de euro, bani e care-i luase cu el ca să cumpere maşina. Tânărul de 23 de ani a ieşit cu maşina pe una din autostrăzile care pleacă din Hanovra, nu înainte de a-şi pune banii pe bancheta din spate. Imediat după ce a văzut cum cei 20.000 de euro zboară pur şi simplu din maşină, tânărul a chemat poliţia

În timpul unui test – drive cu o maşină decapotabilă realizat în Hanovra în cursul zilei de ieri, unui german i-au zburat de pe bancheta din spate nu mai puţin de 20.000 de euro, bani e care-i luase cu el ca să cumpere maşina.

Tânărul de 23 de ani a ieşit cu maşina pe una din autostrăzile care pleacă din Hanovra, nu înainte de a-şi pune banii pe bancheta din spate.

Imediat după ce a văzut cum cei 20.000 de euro zboară pur şi simplu din maşină, tânărul a chemat poliţia, iar echipajul a oprit circulaţia în ambele sensuri timp de 30 minute pentru ca germanul să încerce să-şi recupereze banii.

Acesta nu a reuşit să găsească toată suma, însă la predarea maşinii era încă indecis dacă să o mai cumpere sau nu.

SURSA: thelocal.de