200.000 euro în primul Factory Outlet European Heritage

Producatorul de mobila Quadra Invest va deschide la Targoviste un nou magazin de mobila de tip cash & carry sub brandul European Heritage. Inaugurarea primului Factory Outlet tip Cash & Carry va avea loc vineri, 10 octombrie, la sediul central Quadra. Acesta va dispune de un spatiu de depozitare de 800 metri patrati si va oferi reproduceri de mobilier stil ale secolelor XVIII si XIX (comode, console, saloane, etc), dar si mobila din lemn masiv si tapiterie din piele si stofa, produse lo

Producatorul de mobila Quadra Invest va deschide la Targoviste un nou magazin de mobila de tip cash & carry sub brandul European Heritage.

Inaugurarea primului Factory Outlet tip Cash & Carry va avea loc vineri, 10 octombrie, la sediul central Quadra. Acesta va dispune de un spatiu de depozitare de 800 metri patrati si va oferi reproduceri de mobilier stil ale secolelor XVIII si XIX (comode, console, saloane, etc), dar si mobila din lemn masiv si tapiterie din piele si stofa, produse local. Din domeniul decoratiunilor si accesoriilor vor fi expuse lampi Tiffany, portelanuri, statui din bronz, oglinzi si candelabre din cristal.

Primul Factory Outlet tip Cash & Carry European Heritage a absorbit pana in acest moment o investitie de 200.000 euro. Cumpania spera ca, o data cu inaugurarea noii locatii, vanzarile pe piata romaneasca sa creasca pana la sfarsitul anului cu cel putin 20%.

In urma cu un an Quadra Invest a inregistrat vanzari totale de 5,2 milioane de euro, dintre care aproximativ 10% pe piata din Romania.

Quadra Invest detine in acest moment patru magazine pe piata locala, din care trei unitati in Capitala (inclusiv un magazin de antichitati) si unul in Sibiu.

Sursa: Quadra Invest