23.000 de lire sterline pentru o camaşă cu diamante

Se spune de multe ori ca “Haina face pe om!”. Este cat se poate de avarat atunci cand ne gandim ca doar un om foarte bogat ar putea scoate din buzunar 23.000 de lire sterline pentro o camasa. Firma suedeza Eton a ales sa isi marchezxe cei 80 de ani de existenta prin lansarea celei mai scumpe camasi barbatesti din lume. Croiala acesteia este cat se poate de clasica insa accesoriile ce o insotesc sunt cu adevarat stralucitoare. Acesata este fabricate din bumbac egiptean si are in dota

Se spune de multe ori ca “Haina face pe om!”. Este cat se poate de avarat atunci cand ne gandim ca doar un om foarte bogat ar putea scoate din buzunar 23.000 de lire sterline pentro o camasa.

Firma suedeza Eton a ales sa isi marchezxe cei 80 de ani de existenta prin lansarea celei mai scumpe camasi barbatesti din lume. Croiala acesteia este cat se poate de clasica insa accesoriile ce o insotesc sunt cu adevarat stralucitoare. Acesata este fabricate din bumbac egiptean si are in dotare si catvea diamante. Astfel, butonii si suportul care tine gulerul camasii sunt incrustate cu diamante de o calitate superioara.

Camasa a fost prezentata intr-un tur de promovare a produselor Eton la Stockholm, Milano, Los Angeles, urmand a fi scoasala licitatie in scopuri caritabile.

Sursa: Most-Expensive