Cei mai gospodari administratori nu s-au multumit sa imprejmuiasca terenul si sa taxeze intrarea. Ei au ifiintat birouri pentru legalizarea actelor de vinzare-cumparare. Mai mult, la Tirlungeni (linga Brasov) administratorii vor sa construiasca si un atelier auto cu spalatorie, astfel icit vinzatorii sa-si poata prezenta marfa i conditii onorabile.
in tirgul auto din Oborul constantean, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, sunt aduse, la sfirsitul fiecarei saptamini, pentru vinzare aproape 200 de autoturisme. Capacitatea parcului este de 400 de masini. Terenul apartine Clubului de fotbal Farul, care l-a ichiriat pe o perioada de cinci ani societatii comerciale Indelcom SRL, care se ocupa de administrarea tirgului.
Administratorul firmei, Dorin Popescu, declara ca i anul 2002 contractul de asociere i participatiune semnat de FC Farul si SC Indelcom SRL va expira, dar intentioneaza sa-l reinoiasca. El precizeaza ca la sfirsitul fiecarei saptamini se vind circa 15 masini noi marca Dacia, care sunt aduse de la Pitesti.
Administratorul tirgului mentioneaza ca, pina i prezent, i acest tirg auto nu a fost semnalat nici un caz de autoturism furat si adus aici pentru vinzare. Tirgul auto este verificat periodic de catre lucratorii Politiei economice, care controleaza i special autoturismele cu numere provizorii sau cu numere de imatriculare straine, iar la cele iscrise sunt controlate seriile de pe motoare, care trebuie sa corespunda cu talonul masinii. Raziile Politiei nu au diminuat numarul tranzactiilor icheiate cu automobile second-hand. Ba chiar dimpotriva, verificarile ofera mai multa icredere clientilor, ca nu se aventureaza sa cumpere un automobil furat. L