4 aplicații preinstalate pe care nimeni nu le folosește și care ocupă mult spațiu de stocare pe telefon. iPhone-ul vine cu mai multe aplicații preinstalate. Unele s-ar putea să le folosiți foarte mult, cum ar fi aplicația Meteo.
În schimb, la altele s-ar putea să nu te uiți niciodată și să nu știi la ce trebuie și te întrebi dacă există vreun beneficiu în ștergerea aplicațiilor preinstalate pentru a simplifica drumul spre mai mult spațiu de stocare. Răspunsul este: da, dar depinde de anumite lucruri.
Dacă pur și simplu păstrați aplicații preinstalate pe telefon, dar nu le utilizați, acestea anu vor ocupa resurse semnificative. Ștergerea lor poate ajuta la restabilirea spațiului de stocare, dar nu va face mare brânză dacă vă străduiți cu adevărat să recâștigați spațiul de stocare. Cu toate acestea, aceste trei aplicații preinstalate pot lăsa liber spațiu de stocare dacă le utilizați, potrivit shefinds.
Podcasturi
Aplicația preinstalată Podcasturi este ideală dacă sunteți un mare fan al descărcarii și să vă bucurați de podcasturi. Dar odată ce începeți să îl utilizați, este important să vă asigurați că setările nu sunt setate pentru a descărca automat podcasturi. Acest lucru va duce la o scădere semnificativă a bateriei și va consuma spațiu,
De asemenea, asigurați-vă că ștergeți fișierele podcast după ce le-ați ascultat, pentru a economisi spațiu de stocare.
Muzică
Ca și în cazul Podcasturilor, setarea preinstalată Muzică nu va cauza prea multe probleme dacă rămâne neatinsă. Dar odată ce începeți să descărcați fișiere muzicale pe acesta, trebuie să fiți atenți la câte fișiere salvați și la impactul pe care îl poate avea asupra bateriei și stocării.
Mesaje
Toată lumea folosește Mesaje. De aceea, este foarte important să efectuați întreținerea ocazională a acestei aplicații și să ștergeți mesajele vechi, în special cele care conțin fișiere mari și lucruri precum fotografii și videoclipuri, care ocupă mult spațiu.
Fotografii
Aplicația Fotografii este, cu siguranță, printre cele mai folosite. La fel de adevărat este că fotografiile sunt, probabil, una dintre principalele cauze ale consumării bateriei și problemelor legate de spațiul de stocare.
Există modalități prin care puteți reduce impactul pe care aplicația Fotografii îl are asupra dispozitivului, fără a vă abține să faceți și să stocați fotografii și videoclipuri.
Ștergeți duplicatele și efectuați întreținerea regulată pentru a decide ce fișiere media puteți șterge sau puteți salva în Cloud pentru a elibera spațiu pe telefon.
De asemenea, este o idee bună să vă schimbați setările, astfel încât să nu faceți și să stocați fotografii de cea mai bună calitate atunci când nu este necesar.
Pe de altă parte, cercetătorii de la Sophos îndeamnă utilizatorii Android să fie atenți de aplicațiile pe care le descarcă, chiar dacă le instalează din Google Play Store.
Cele 23 de aplicații periculoase:
- com.photoconverter.fileconverter.jpegconverter
- com.recoverydeleted.recoveryphoto.photobackup
- com.screenrecorder.gamerecorder.screenrecording
- com.photogridmixer.instagrid
- com.compressvideo.videoextractor
- com.smartsearch.imagessearch
- com.emmcs.wallpapper
- com.wallpaper.work.application
- com.gametris.wallpaper.application
- com.tell.shortvideo
- com.csxykk.fontmoji
- com.video.magician
- com.el2020xstar.xstar
- com.dev.palmistryastrology
- com.dev.furturescope
- com.fortunemirror
- com.itools.prankcallfreelite
- com.isocial.fakechat
- com.old.me
- com.myreplica.celebritylikeme.pro
- com.nineteen.pokeradar
- com.pokemongo.ivgocalculator
- com.hy.gscanner
În paralel, în SUA se dă o luptă împotriva cunoscutei aplicații ce aparține grupului chinez ByteDance, TikTok. TikTok are în jur de un miliard de utilizatori la nivel global, majoritatea adolescenți însă aplicația este tot mai des subiectul tensiunilor geopolitice.