Magazinul online de electronice, electrocasnice si IT MarketOnline.ro a anuntat cresteri foarte mari ale vanzarilor de laptopuri in lunile ianuarie si februarie 2008, acest segment reprezentand 30% din vanzarile totale ale magazinului in aceasta perioada.

Vanzarile online au fost accelerate si de numarul mare de promotii, in special in luna februarie, cand MarketOnline a lansat atat campania de CSR 1% pentru sute de zambete, cat si campaniile speciale de promotii exclusive dedicate Valentineăs Day – Dragobete si cadourilor de 1 – 8 Martie.

Pe langa laptopuri, telefoanele mobile se vand foarte bine online, MarketOnline raportand cresteri notabile pe segmentul smartphones. Apple iPhone este in continuare o "vedeta" pe MarketOnline.ro, vanzandu-se peste 500 de bucati in ultimele luni, in ciuda problemelor de stoc datorate dificultatii cu care aceste produse sunt aduse in Romania. MarketOnline.ro este unicul magazin din Romania care ofera o garantie proprie pentru iPhone de 2 ani, dubla fata de cea oferita de Apple!

Desi ofera produse pe toate segmentele de pret, MarketOnline a inregistrat cereri extrem de mari pentru brandurile premium si pentru produsele premium in general. Astfel, acestea au ajuns sa totalizeze 75% din totalul vanzarilor in ianuarie si februarie 2008.

In zona de electronice – electrocasnice s-au vandut mai ales televizoarele LCD, MP3 si MP4-playerele, precum si electocasnicele mici (aspiratoare, storcatoare, mixere, cuptoare cu microunde).

Data: 26 februarie 2008

Sursa: MarketOnline.ro