Peste 7.000 de bilete la concertul pe care formaţia AC/DC îl va susţine la Bucureşti, pe 16 mai 2010, au fost vândute în prima zi de punere în vânzare, au declarat reprezentanţi ai Eventim, compania care se ocupă de comercializarea acestora. Biletele au fost puse în vânzare miercuri, la ora 9.00.

Concertul AC/DC din România va avea loc pe 16 mai 2010, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Concertul este organizat de Marcel Avram şi D&D East Entertainement.

477 de lei, cel mai scump bilet

Biletele pot fi cumpărate la preţurile de 127 lei – Normal Circle (primele 20.000, apoi preţul creşte la 148,4 lei), 265 lei – Golden Circle (în faţa scenei) şi 477 lei – VIP.

„Ne aşteptăm ca în câteva zile să se epuizeze biletele la categoria Golden Circle, acestea fiind în număr limitat. De asemenea, credem că biletele la preţ promoţional se vor vinde foarte repede”, a declarat Valentin Vasiloiu, directorul executiv Eventim.ro.

Unde se găsesc bilete?

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim, formată din peste 400 de puncte de vânzare (magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas, Sala Palatlui etc.), şi pe site-ul www.eventim.ro.

AC/DC este o formaţie de hard rock înfiinţată în Sydney, Australia, în 1973, de către fraţii Angus şi Malcolm Young. În prezent, trupa este formată din Angus Young – chitară solo, Malcolm Young – chitară ritmică, Brian Johnson – voce, Cliff Williams – bas, Phil Rudd – baterie. Concertul pe care AC/DC îl va susţine în România face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, „Black Ice”, lansat în 2008.

Sursa: MEDIAFAX